Binnenkort staat hier informatie over: Cultuuronderzoek

Ik ben nog even bezig met de juiste tekst. Want cultuur vangen in woorden is lastig (vandaar dat kwalitatief onderzoek een grote meerwaarde heeft), maar een tekst voor je site schrijven ook. Dus nog even geduld aub. 

Uiteraard kan ik in een gesprek al veel toelichten. Dus nodig mij vooral uit voor een gesprek!

Opdrachtgevers kregen al wel wat woorden op papier:

"Ik vind het mooi hoe Carla zonder vingerwijzen in een half uur een scherpe analyse geeft, maar de toeschouwer zelf de conclusies laat trekken. Met dit verkennende onderzoek heeft Carla ons al volop praktische tips gegeven om direct de samenwerking te verbeteren. Daarnaast heeft ze ook de dieperliggende cultuuraspecten aan het licht gebracht. Dit gaat ons heel goed helpen."

Simon - Veiligheidsadviseur

"Met haar inzet, betrokkenheid en aandacht voor de mensen om haar heen, openen deuren die anders slechts op een kier zouden komen te staan. Mensen voelen zich door haar gehoord nog voor ze zijn uitgesproken."

Diede - Teammanager HIC GGZ

"Ik heb met veel plezier gekeken naar hoe Carla het onderzoek binnen ons team geoperationaliseerd heeft. De politie is niet altijd de makkelijkste organisatie om als extern onderzoeker aan de slag te gaan, maar ze heeft ze toch een paar mooie quotes weten te ontlokken."

Anoniem - Operationeel specialist Politie