Ervaringen opdrachtgevers

Teamcoaching

"Er is sprake van een betere samenwerking. Ieders taak en rol is helder en draagt de verantwoordelijkheid. Je bent een spiegel voor velen!"

Teamlid - Verpleegkundig specialist  

"Het team heeft zijn eigen rol en functies weer hervonden waardoor er meer één geheel is ontstaan, wat ten positieve komt voor de cliënt."

Teamlid – verpleegkundige

"Ik heb veel aan je gehad, mede door je openheid, humor en doortastendheid. Het plezier om te werken met verschillende disciplines en voor een moeilijke doelgroep is hervonden. De motivatie om er wat van te maken, voor elkaar, voor de cliënten voor de organisatie bloeit weer op."

Mischa – verpleegkundige

"Ik ben positief over je bijdrage in het team. Ik vind je laagdrempelig in de benadering en volgens mij heb je processen die spelen goed in beeld. Ik vind dat je super helder omschrijft wat er gebeurt in het team en welke benadering helpt. Dat maakt dat ik er zelf ook beter van een afstand naar kan kijken, kan bepalen wat mijn aandeel is en waar er ruimte tot verbetering is."

Iris – psycholoog

"Carla is een enorme meerwaarde voor ons team. Door eerst te levellen met het team krijgt ze al snel het overwicht dat een coach nodig heeft en kan ze ons haarfijn uitleggen waar de verbeterpunten liggen. Het is erg fijn om haar verfrissende, objectieve visie te horen en de feedback ontvangen wij dan ook altijd goed onderbouwd en met de nodige humor. Carla is in staat om ons zelf tot inzichten te laten komen in plaats van ze voor te kauwen voor ons. Voor mij als ervaringsdeskundige is het erg geruststellend dat Carla enorm vanuit het cliëntenperspectief denkt en veel oog heeft voor de bejegening richting de cliënt."

David - Ervaringsdeskundige

Catova ervaringen

Carla is aangesteld om te helpen weer een team van ons te maken. Ze legt uit dat het haar bedoeling is om mee te lopen en mee te kijken op de afdeling. Op die manier krijgt ze een helder beeld van de knelpunten en benodigdheden voor het team en de afdeling. De aanwezigheid van Carla wordt al snel zichtbaar. Ze is aanwezig bij artsenvisites, overdrachten, teambesprekingen, maar ook tijdens heftige situaties met cliënten. Zelfs tijdens de rustige momenten is Carla altijd bereid ons voor de voeten te lopen en te adviseren. Ik heb Carla leren kennen als een betrokken persoon die vrij snel helder heeft wat belangrijk is voor het team. Door de fundering neer te zetten is er rust binnen het team gekomen.”

Ron - Verpleegkundige

"Ik heb erg veel waardering voor wie je bent en hoe je je hebt opgesteld binnen het team. Je open en lieve uitstraling maar ook je duidelijkheid en de manier waarop je met ons meedacht om te kijken hoe dingen bij ons zouden kunnen werken waren heel prettig. Ik vind het echt jammer dat we je niet langer mochten "houden". Dat je niet een echte collega van ons bent geworden. Ik vind het supertof dat jij hebt ervaren wat en wie wij als team willen zijn. Het ligt niet alleen aan ons dat de samenwerking zo goed was, het heeft ook dus alles te maken met hoe je bij ons binnenkwam: gewoon, niet als degene die HET weet."

Dolly - Verpleegkundige

"Dank voor het delen van je expertise met ons ! Een super attente teamCoach ben jij. Dank lieve Carla."

Phylicia - Verpleegkundige

“Door de persoonlijke coaching, naast de teamcoaching, heb ik feedback gekregen die voor mij zeer nuttig is en waardoor ik mijn rol binnen het team verder heb kunnen ontwikkelen.”

Rob - Verpleegkundige


Training

"Erg vrolijk, info en tips aansluitend op de werkvloer, duidelijke uitleg met goede voorbeelden! Top!"

Rina – ‘t Zuiderstee

"Bedankt voor je geweldige inbreng binnen de leereenheid 'omgaan met agressie en PTSS'. Je maakt op een hele fijne manier contact met alle studenten en weet op een mooie manier een bijdrage te leveren aan hun leerproces (en ook die van mij)."

Tom - docent ROC FriesePoort

"Eindelijk een training met oog voor 'het echte leven'. Geen trucjes die je in de praktijk toch niet gebruikt, maar duidelijke handvatten die direct toe te passen zijn en het vertrouwen dat mijn lijf ook al goede dingen doet en aangeeft."

Cursist - Ambulant hulpverlener

"Je bent een bevlogen trainer, die ook echt veel weet. Ik hoop dat ik je weer eens tref in een training!!"

Jeltje – Verpleegkundige Dimence

"Prima balans tussen theorie - praktijk - humor. Tijd vloog voorbij!"

Cursist - Verpleegkundige

"Mooie ontspannende wijze van training geven met veel ruimte voor humor en relativering. 'Tussen de regels door' informatie vind ik prachtig."

Cursist - Verpleegkundige


Overig

"Je bent lief en je kan alles. Dat moet je er neerzetten, want dat is zo." 

 Torre (7) - Zoon

"Authentiek, humor, gestructureerd, aandacht, slim, zorgzame moeder, bedachtzaam, trouw, super enthousiast, gedreven, betrokken, kundig, geduldig, kalm, doelgericht, volhardend."

 

"Moraalridder in de stiltecoupe, onverschillig als je denkt niet gehoord te worden, nukkig als je te moe bent en soms te enthousiast."

Naasten en netwerk